Hvem er Massør Mendoza

Jeg er oprindelig fra Peru, men har boet og arbejdet i Danmark i over 40 år. Peru er det tidligere Inka Imperium, med solens folk, så jeg er “søn af solen”.

Jeg har bevaret mit positive livssyn og den sydamerikanske indstilling til livet, hvor “solen står højt på himlen”. Varmen i mine hænder videregiver disse positive energier.

Jeg er uddannet lægeexamineret fysiurgisk massør fra “MUSCULUS”, Den Skandinaviske Skole for Fysiurgisk Massage, og bestod den praktiske prøve med 11 i karakter.

Uddannelsen indeholder solid teoretisk undervisning i blandt andet anatomi, fysiologi, sygdomslære og patientpsykologi samt en grundig udøvelse af opnåede færdigheder.

Siden 1997 har jeg praktiseret som selvstændig massør for både erhvervsvirksomheder, forskellige sportsklubber og private.

Dermed er jeg i høj grad vant til den daglige udøvelse af mit fag, og samtidig at vejlede om helbred og sundhed og instruerer i gode forebyggende øvelser.

At hjælpe andre til at få det bedre, har altid ligget mig meget på sinde ved behandlingerne samt ved kundekontakt, lægger jeg vægt på den enkeltes eventuelle individuelle behov.
Behandlingen bliver tilrettelagt og tilpasset den enkeltes psyke og helbredstilstand.

Hvorfor vente – massøren er blot et telefon opkald væk

I mere end fem år har jeg arbejdet som massør for blandt andet personalet i TRYG Forsikring. Herudover hjælper jeg blandt andet medarbejderne i Alfa Laval, på et større advokatkontor, samt Nordea Pension, Københavns Roklub og mange andre.

Øget sundhed og velvære – kan give færre sygedage og bedre trivsel

Kontakt mig for at aftale, hvornår I kan “afprøve mit gode håndelag”.

Karakter 11 i uddannelsen

Lægeexamineret fysiurgisk massør fra “MUSCULUS”, Den Skandinaviske Skole for Fysiurgisk Massage

Flere år som selvstændig

Siden 1997 har jeg praktiseret som selvstændig massør for både erhvervsvirksomheder, forskellige sportsklubber og private

Stort personligt engagement

At hjælpe andre til at få det bedre, har altid ligget mig meget på sinde ved behandlingerne samt ved kundekontakt, lægger jeg vægt på den enkeltes eventuelle individuelle behov

Flere store erhvervskunder

Erhvervskunder tæller blandt andet virksomheder som TRYG Forsikring, Alfa Laval, Nordea Pension, Københavns Roklub m.fl.